Rozvoj a podpora e-konkurenčného prostredia slovenských podnikov - Delina, Radoslav
Elektronický obchod, jeho význam. E-konkurenčné prostredie vo svete, v Európe a na Slovensku. Najdôležitejšie faktory ovplyvňujúce rozvoj elektronického obchodu na Slovensku. Hlavné faktory pre pozitívny rozvoj elektronického obchodu.