Firma a kapitálové investice - Červínek, Petr, 1977-
Charakteristika kapitálových investícií. Investície - vymedzenie, charakteristika. Kapitálové investície - čo rozumieme pod týmto pojmom. Vplyv kapitálových investícií na firmu.