Analýza výsledkov prieskumu spotrebiteľský barometer - Seman, Ján
Charakteristika prieskumu Spotrebiteľský barometer. Analýza odpovedí respondentov spojených s hodnotením súčasného a očakávaného vývoja cien v ekonomike a s posudzovaním aktuálnej a predpokladanej konečnej spotreby domácností. Pokračovanie v čísle 11/2004.