Od tridsiatich libier k miliardám - Poliak, Ján
História vzniku a rozmachu obchodného reťazca Tesco. Od r.1998 Tesco najväčším obchodným reťazcom v Anglicku, Škótsku a Walese. Hlavný sortiment predávaných produktov - potraviny. Medzinárodná expanzia Tesca s orientáciou na Áziu. Tesco v Čechách a na Slovensku. Filozofia predaja predstaviteľov spoločnosti. Orientácia na zákazníka.