Funkcia odložených daní a ich ohodnocovanie - Harumová, Anna, 1955-
Úzka súvislosť medzi odloženou daňovou pohľadávkou a odloženým daňovým záväzkom. Vznik odložených daňových pohľadávok a záväzkov. Prehodnotenie odložených daňových pohľadávok a ich ohodnocovanie. Ohodnocovanie odložených daní.