Workflow ako nástroj automatizácie podnikových procesov - Homer, Michal
Workflow ako systém na automatizáciu toku dokumentov. Workflow sa využíva hlavne v súvislosti so systémami Enterprise Resource Planning (ERP). Požiadavky na objednávku s klasifikáciou a využitím workflow. Proces obstarávia v SAP R/3 rozdelený na osem fáz.