Podnik v podmienkach digitálnej ekonomiky - Kokles, Mojmír
Ekonomikou nového veku sieťovej inteligencie je digitálna ekonomika. V novej ekonomike, digitálnej ekonomike alebo e-ekonomike je základnou formou informácií digitálna podoba. Charakteristika novej ekonomiky. Nový podnik v týchto podmienkach je v skutočnosti sieťou distribuovaných tímov, ktoré sa vzájomne jeden voči druhému správajú ako klienti. Podniky potrebujú pre novú ekonomiku nové stratégie. Prepojenie podnikov do siete umožňuje vznik nových štruktúr a nových stratégií.Moderné metódy riadenia ako témy manažérskych školení a seminárov. Dominantné postavenie moderných informačných a komunikačných technológií a s tým spojené zmeny procesov, podnikových pravidiel a noriem, správania sa pracovníkov v podniku.