Verejná osobná doprava a verejný záujem - cesty objektivizácie - Hreusík, Stanislav
Financovanie verejnej hromadnej osobnej dopravy na základe objektivizovania výkonov vo verejnom záujme podľa stanovených optimalizačných kritérií. Rámec pôsobnosti v oblasti financovania v rozlíšení na základnú a ostatnú dopravnú obslužnosť. Financovanie verejnej hromadnej dopravy vo VÚC v naviazaní na fiskálnu politiku.