Holková, Vieroslava a kolektív: Mikroekonómia. Bratislava: SPRINT 2003. 320s. - Vidová, Jarmila, 1967-
Recenzia na monografiu Mikroekonómia. Publikácia ponúka výklad súčasnej mikroekonomickej teórie v štruktúre, ktorá zodpovedá štandardom zahraničných učebníc. Pozostáva zo štyroch samostatných častí, ktoré na seba plynule nadväzujú. Každá časť je obohatená príkladmi z danej problematiky, ako aj ich riešeniami.