K možnostiam optimalizácie finančnej štruktúry dopravnej spoločnosti - Bartošová, Viera
Článok sa zaoberá optimálnou finančnou štruktúrou dopravného podniku. Finančné ohodnotenie je dané ekonomickou pridanou hodnotou (EVA) a jej vplyvom pri hľadaní optimálneho finančného záväzku s ohľadom na hodnotu akcionára. Toto predstavuje ďalší stupeň hodnotenia a akceptovania integrujúcich cieľov podniku.