Vplyv niektorých makroekonomických problémov na podnik - Pétrová, Rozália
Slovensko vstupom do EÚ bude musieť znižovať mieru inflácie na úroveň priemeru EÚ, ak chce uvažovať o vstupe do EMU. Príspevok je zameraný na tri hlavné oblasti vplyvu inflácie na podnik a to vplyv na podnikové ceny vstupov a výstupov, znehodnocovanie pohľadávok a ovplyvňovanie investičného rozhodovania.