Kalkulácia variabilných nákladov - Kostková, Albína, 1951-
Obmedzenia kalkulácií celkových nákladov. Východiská kalkulácie variabilných nákladov. Vzťah kalkulácie variabilných nákladov k podnikovému zisku. Vzťah kalkulácie variabilných nákladov k riadeniu hospodárnosti. Prednosti kalkulácie variabilných nákladov.