Vybrané trendy v slovenskom bankovníctve za obdobie 2000-2003 - Belás, Jaroslav
Analýza vývoja bankového sektora za obdobie posledných štyroch rokov na základe prezentácie vybraných ukazovateľov bankovej činnosti (bilančnej sumy, vkladov a úverov, rentability, výnosovosti aktív a zisku na 1 zamestnanca).