Rozdiely v odpisovaní majetku v SR v porovnaní s IAS - Mačejová, Svetlana
Odpisy sú peňažným vyjadrením postupného opotrebovávania hmotného a nehmotného majetku za určité obdobie. Význam odpisov. Odpisovanie majetku podľa právnej úpravy Slovenskej republiky. Odpisovanie majetku podľa Medzinárodných účtovných štandardov - IAS. IAS 16 a IAS 38.