<The> Analysis of contemporary markets with selected organic products in the Czech Republic and in selected foreign countries - Živělová, Iva
Analýza súčasného stavu odbytu vybraných bioproduktov v Českej republike a vo vybraných európskych krajinách. Podiel spotreby biopotravín (obilie, zemiaky, ovocie, zelenina, mlieko, bravčové mäso a vajcia) na celkovej spotrebe v ČR, Španielsku, Švédsku, Holandsku, a V. Británii.