Vymedzenie a význam technologického a inovačného rozvoja - Klas, Anton
Technológia ako kľúčový faktor rozvoja. Transfer a difúzia technológie. Význam inovácií v ekonomickom rozvoji. Vývoj technologickej a inovačnej politiky.