Obchodní integrace České republiky s Evropskou unií - Zamrazilová, Eva
Prvá adaptačná fáza - roky 1993 -1999. Adaptácia českého exportu na európsku recesiu. Príčiny a súvislosti dosiahnutia obchodnej integrácie s EÚ - priame zahraničné investície, efekty priamych zahraničných investícií na platobnú bilanciu.