Hodnotenie koncentrácie odvetví: teoretické prístupy a zákonné nástroje - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Podstata a formy koncentrácie. Charakter konkurenčnej štruktúry odvetvia. Koncentrácia ako stav . Koncentrácia ako proces. Historický exkurz do zákonného rámca koncentrácie. Nástroje hodnotenia koncentrácie.