Riadenie režijných nákladov v podniku - Serina, Pavol
Vlastné náklady v podniku, režijné náklady. Vytváranie modelov riadenia režijných nákladov. Riadenie režijných nákladov v chemickom podniku. Nedostatky v riadení režijných nákladov. Nové metódy v riadení režijných nákladov - metóda neúplných nákladov, výpočet nákladov na jednotlivú zákazku, výpočet "ceny zákazky".