Vstup zahraničného kapitálu a jeho vplyv na ekonomický rast - Táncošová, Judita
Nevyhnutnosť vstupu PZI, motivácia investorov a úloha PZI v procese transformujúcich sa ekonomík. Autorka vychádza z podstaty PZI, naznačuje ich efekt pre hostiteľskú krajinu i krajinu investora a význam pre ekonomický rast a rozvoj ekonomík.