Vplyv reformnej dane z príjmov na lízingovú cenu hnuteľných vecí - Marušin, Ján
Z hľadiska daňových aspektov finančného lízingu dochádza reformou dane z príjmov (19 perc.) k zmene zaužívaných stereotypov v odpisovaní predmetu lízingu a zahrňovaní dojednaných lízingových splátok do nákladov. Vplyv zmeny dane z príjmov na lízingovú cenu.