Využívanie informačných systémov v slovenských podnikoch - Kokles, Mojmír
Vymedzenie pojmu a obsah IS/IT (informačné systémy/informačné technológie). Prieskum stavu podnikovej informatiky v slovenských podnikov. Identifikácia pozitív a negatív v súčasnom riadení IS/IT. Štruktúra výdavkov na IS/IT v porovnaní s ČR. Vplyv IS/IT na organizačné štruktúry podnikov. Požiadavky na informačné systémy podnikov a ich realizácia. Ciele, prínosy a problémy zavádzania informačných systémov. Plánovanie investícií do informačných systémov.