Ekonómia, entropia a životné prostredie - Kluvánková-Oravská, Tatiana
Termodynamické zákony v ekonómii - bioekonómia, ich význam pre formovanie teoretickej vedy i uplatňovanie princípov trvalo udržateľného rozvoja. Nicholas Georgescu-Roegen ako nekonvenčný ekonóm, ktorý zaujal uplatňovaním zákonov termodynamiky v ekonómii. Stručný životopis a inovačné začiatky Nicholasa Georgesca-Roegena.