Zaměstnanecké výhody v současné praxi organizací v České republice - Blažek, Ladislav
Niektoré výsledky výskumu v oblasti zamestnaneckých výhod, ktorý bol súčasťou širšieho projektu realizovaného v priebehu roku 2003. Podrobnejšie boli skúmané a analyzované zamestnanecké výhody v spracovateľskom priemysle. Predmetom záujmu boli akciové spoločnosti. Výskum ukázal, že zamestnanecké výhody sú využívané skôr pre sociálne účely, menej ako nástroje rozvoja ľudského kapitálu.