Nové priority podnikového managementu v oblasti vzdělávání - Botek, Marek
Nevyhnutnosť systémového prístupu k riadeniu podniku. Podnikový informačný systém. Význam vzdelávania v manažmente ľudských zdrojov, on-line vzdelávanie.