Optimalizácia fungovania ekonomického systému SR - Husár, Jaroslav
Grafický náčrt ekonomického systému ekonomiky SR. Súčasné poznatky ekonomických vied. Komponenty ekonomického systému (hospodárstvo) a jeho hlavná úloha. Optimalizácia fungovania ekonomického systému SR. Meranie HDP. Obrázok znázorňuje smerovanie jednotlivých tokov do subsystémov ekonomického systému.