Systémové navrhovanie skladového hospodárstva - Klapita, Vladimír
Ciele a zásady systémového navrhovania skladového hospodárstva. Základné etapy systémového navrhovania skladového hospodárstva - vonkajšie dopravné pripojenie, všeobecné riešenie systému, detailné riešenie technológie skladovacích operácií a realizácia.Postup pri systémovom navrhovaní skladového hospodárstva.