Účtovanie goodwillu - Vanko, Jozef
Vymedzenie pojmov "goodwill", "badwill". Postupy účtovania. Matematický vzorec goodwillu. Schéma účtovania predaja podniku. Schéma účtovania goodwillu a badwillu pri kúpe podniku. Schéma účtovania odpisov goodwillu a badwillu. Praktický príklad.