Odvodové zaťaženie by malo poklesnúť
Návrh rozpočtu verejnej správy na roky 2005 až 2007 posilní viacročné rozpočtovanie. Návrh rozpočtu, ktorý schválila vláda vychádza z Konvergenčného programu Slovenska pre roky 2004 až 2010, schváleného na jar 2004. Návrh rozpočtu verejnej správy je postavený na pozitívnych makroekonomických predpokladoch. Najdôležitejšie zmeny nového návrhu.