Štát vlastní nehnuteľnosti za štyri bilióny - Zverková, Daniela
Prebytočný nehnuteľný majetok vo vlastníctve štátu. Technický stav a typy budov. Nebytové nevýrobné budovy vo vlastníctve štátu. Budovy vo vlastníctve štátu podľa využitia. Hospodárenie s budovami. Odpredaj budov. Najviac nevyužitého majetku je v správe krajských úradov.