Impulzy pre rozvoj pútnického cestovného ruchu na Slovensku - Eliašová, Darina
Motívy pútnického cestovného ruchu. Pútnik ako návštevník v cestovnom ruchu a jeho charakteristika. Možnosti rozvoja pútnického cestovného ruchu na Slovensku. Sociálno-ekonomické aspekty pútnického cestovného ruchu.