Technická normalizácia v podmienkach Európskej únie - Svatík, Andrej
Filozofia tvorby obsahu a spôsobu používania technických noriem v podmienkach plného členstva Slovenskej republiky v EÚ vo vzťahu k európskej legislatíve. Európska legislatíva a európske normy. Filozofia tvorby obsahu a používania európskych noriem. Technická normalizácia na národnej úrovni.