Controlling ako manažérsky nástroj kvantifikácie nákladov a ich optimalizácie - Mesároš, František
Autor rieši otázku implementácie controllingu v stavebnej firme. Sútreďuje sa na možnosť vytvorenia subsystému controllingu pre manažérske informačné systémy. Dôležitou súčasťou procesu controllingu je analýza nákladov prostredníctvom odchýlok.