Zákon o cestnej doprave s komentárom - Gnap, Jozef
Plné znenie zákona Národnej rady SR č. 168/1996 Z. z. o cestnej doprave v znení zákona č. 386/1996 Z. z., zákona č. 58/1997 Z. z., zákona č. 340/2000 Z. z., zákona č. 506/2002 Z. z., zákona č. 534/2003 Z.z. a zákona č. 114/2004 Z.z. s komentárom. Zákon upravuje podmienky podnikania v cestnej doprave a pôsobnosť orgánov štátnej správy v cestnej doprave, samosprávnych krajov a obcí. Zákon č. 114/2004 nadobudol účinnosť 1. apríla 2004.