Využívanie informačných technológií vo vybraných odvetviach hospodárstva SR - Mesároš, Peter
Preskúmanie stavu využívania informačných technológií a informačných systémov v odvetví poľnohospodárstva a strojárskeho priemyslu. Stratégia v oblasti informačných technológií.