[Podpora rozvoja bývania] - Sedlák, Miro
Z obsahu: Fond rozvoja bývania pomáha tam, kde netreba. Dotované pôžičky pre podnikateľov majú chrániť klientov. Pôžičky pre občanov fond postupne úplne zruší. Za stomiliónovou kauzou je okrem možnej sprenevery aj nedostatočná kontrola štátu (Košice).