Rumunsko ukončilo prístupové rokovania s EÚ - Schönwiesner, Roman
Rumunsko začiatkom decembra 2004 uzavrelo prístupové rokovania s EÚ. Vnútropolitické zmeny v Rumunsku - voľba prezidenta. Rumunsko by malo vstúpiť do únie spolu s Bulharskom v roku 2007. Ekonomická situácia v Rumunsku. Štrukturálne reformy v rumunskej ekonomike.