Podniková kultura a management změn - Davidová, Milena
Kultúra firmy ako kombinácia spoločnej histórie, hodnôt, očakávaní, nepísaných zákonov a spoločenských zvyklostí , ktoré ovplyvňujú chovanie všetkých zamestnancov. Zmena a jej miesto v podnikovej kultúre. Efektívny manažment zmien a eliminácia tradičnej rivality. Stimulácia pracovníkov k inováciám a zmenám. Podniková kultúra a orientácia na zákazníka. Výber nových pracovníkov s ohľadom na požiadavky novej podnikovej kultúry podporujúcej zmeny.