Fúze - poker pro znuděné manažery? - Procházka, Jan
Fúzia dvoch firiem za účelom vyššej konkurencieschopnosti. Újmy pre jednu z fúzujúcich firiem. Zásady firemných spojení. Príklady fúzií amerických spoločností. Kritický názor amerických ekonómov Samuelsona a Nordhausa na konglomeráty vzniknuté fúziou spoločností.