Taje marketingové inovace - Veselá, Jitka
Marketingoví inovátori a ich výhody pred konkurenciou. Dôležité vlastnosti marketingových inovátorov. Faktor času v inováciách. Japonci ako vynikajúci inovátori. Získavanie informácií a správ v marketingovom okolí.