Odpovídá produkt požadavkům trhu ? - Tomek, Gustav
Produktový manažment ako zásadné stanovisko uplatňované pri tvorbe a realizácii produktu. Prístupy k tvorbe produktu. Využitie metód tvorčieho myslenia. Hodnotová analýza v spojení s brainstormingom. Východiská manažmentu produktu. Možnosti merania spokojnosti zákazníka. Trhová orientácia firmy.