Atributy značky a možnosti jejich zkoumání - Marhounová, Milada
Problematika značky na spotrebnom trhu, z hľadiska marketingového prístupu k značke. Príspevok rozvíja teóriu koncepcie totálnej značky, v zmysle definovania atribútov značky a ich usporiadania do vrstiev podľa významnosti atribútov pre cieľové osoby. Východiská pre analýzu atribútov značky. Štruktúra atribútov značky, testovanie mena značky, príklady.