K problematike trhu elektronickej komunikácie z pohľadu zákazníka - Čorejová, Tatiana
Rýchly technologický rozvoj v oblasti elektronickej komunikácie a jej uplatnenie v podnikateľských procesoch. Základným predpokladom úspechu v podnikaní je správne pochopenie požiadaviek či očakávaní zákazníkov. Postavenie zákazníka na trhu elektronickej komunikácie. Diagnostika zákazníka.