Outsourcing ako strategické marketingové rozhodnutie - Daňo, Ferdinand, 1959-
Charakteristika pojmu outsourcing. Význam outsourcingu. Vymedzenie a formy outsourcingu. Outsourcing ako strategické marketingové rozhodnutie. Význam presnej formulácie požiadaviek na outsourcing. Ako môže outsourcing pomôcť podniku.