Aplikácia medzinárodných účtovných štandardov v SR - Šnircová, Jana, 1971-
Medzinárodné účtovné štandardy - IAS / IFRS - a ich aplikácia na Slovensku. Koncepčne nový systém regulácie účtovníctva a výkazníctva. Zodpovednosť zostavovateľa za vypovedaciu schopnosť a vierohodnosť účtovnej závierky. Koncepčný rámec IAS a jeho obsah. Cieľ účtovnej závierky. Záväznosť koncepčného rámca IAS.