Marketing malých chemických high-tech firiem - Grosová, Stanislava
Charakteristika malých podnikov. High-tech technológie a odbory - neistoty spojené s trhom, neistoty spojené s technológiou, konkurenčná premenlivosť. Marketing v high-tech firmách.