Analýza výsledkov prieskumu spotrebiteľský barometer - Seman, Ján
Pokračovanie z čísla 10/2004. Analýza očakávaní vývoja spotreby v rámci Spotrebiteľského barometra. Hodnotenie reakcií spotrebiteľov na otázky ohľadom ich spotrebiteľských preferencií (hodnotenie aktuálnej a očakávanej finančnej situácie, možností robiť dnes a v budúcnosti veľké nákupy, možností ohľadom tvorby úspor) a ich porovnanie so skutočným vývojom konečnej spotreby domácností.