Premeny univerzity v konkurenčných podmienkach EÚ - Hvizdoš, Ladislav
Exkluzívne interview redakcie IBC s rektorom EU v Bratislave prof. Ing. Vojtechom Kollárom, PhD o aktivitách EU v akademickom roku 2004/2005. Význam akreditačného procesu a ako ďaleko univerzita pokročila v príprave medzinárodnej akreditácie. Internacionalizácia vzdelávacích programov. Úloha uviesť do vzdelávacieho procesu medzinárodné študijné programy pre inžinierske, resp. doktorandské štúdium. Zmeny v rozvoji informačných technológií. Zriadenie vnútorného marketingu. Pozornosť vedeckovýskumnej práci.