Stále vo svete práce a vízií - Hvizdoš, Ladislav
Rozhovor s vedúcim Katedry zahraničného obchodu EU - prof. Ing. Petrom Balážom, PhD pri príležitosti jeho 50. ročného jubilea o jeho vedeckej práci a publikačnej činnosti.