Konkurencia spochybňuje projekt Elektro Recyclingu - Benka, Marián
V oblasti spracovania elektronického odpadu by mali nastať lepšie časy z pohľadu ekológie i jeho spracovateľov. Podľa novej verzie zákona už nebude možné vyradené elektrické spotrebiče umiestňovať na skládku. Všetky budú musieť pôvodcovia odpadu ponúknuť na spracovanie - Elektro Recycling (ER). Slovensko je vďaka ER pripravené na spracovanie elektroodpadu. Vytváranie zoskupení ER v niekoľkých kolektívnych orgánoch - odpor malých firiem.